Digital Marketing

402 Automotive heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het bereiken van petrolheads en autoliefhebbers op offline en online gebied. De expertise die we hebben opgedaan op het gebied van (digital) marketing zetten we nu ook in voor onze klanten en relaties.

Marketingadvies en -implementatie wordt door vele bedrijven aangeboden het verschil is dat 402 Automotive zich richt op een omzetconversie gerichte aanpak. . Wij hebben veel bijzondere expertise in huis met een aanpak die zich onderscheidt van de meeste andere (social media) bureau’s. Door onze jarenlange ervaring zetten we uitermate efficiënte campagnes op en met onze eigenzinnige en unieke werkwijze tillen we je campagnes naar een hoger niveau. We weten het maximale te halen uit jouw budgetten met de voor jouw passende strategie.

Tevens kunnen wij je video, website of autoreportage produceren, schrijven PR-berichten, maken partnercontent en beheren je social media of social media campagnes.

We bieden de volgende oplossingen voor je automotive bedrijf:
-Digital Marketing Scan (SEO, SEA, websitescan) vanaf €750,-
-Social Media Scan (performance en aanwezigheid op social media) vanaf €750,-
-Social Media Campagnes, op aanvraag
-Website bouwen, vanaf €2.500,-
-Reclamefotografie en -video, complete videoproductie vanaf €650,-
-Logo en huisstijl ontwerp, op aanvraag

Nieuwsgierig geworden?
Neem contact met ons op!

Ronald van den Broek, 06-54291384
ronald@402automotive.com

 

Neem contact met ons op voor meer informatie!

B2B diensten
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER