EVENTS: STAND & SPONSORING

Sinds 1996 organiseert 402automotive.com verschillende automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s. En dat schept mogelijkheden voor jouw bedrijf!

De evenementen kenmerken zich door een gevarieerd doe- en kijk programma. Met tal van activiteiten op de paddocks van de evenementenlocaties, te weten het Circuit Park Zandvoort, het TT Circuit Assen, Autotron Rosmalen, Rotterdam AHOY, Eventcenter De Bergen Wanroij, Breda International Airport, Martini Plaza en Airport Weeze. Maar ook programmaonderdelen op het circuit of de race arena, waaronder Dragraces/Sprints, VrijRijden, Time Attack, Drift of Autoraces. 


Autoclubs vormen een belangrijk onderdeel van de events; op elk event zijn vele tientallen clubs en verenigingen aanwezig met de mooiste auto's. Daarnaast bieden de events een uitmuntend platform voor het bedrijfsleven, of het nu gaat om verkoop van accessoires of branding van merken. 


402 werkt met een kernteam op het kantoor in Hoeven, vlakbij Roosendaal en Breda. Dit team verzorgt de marketing en sales van alle events, onderhoudt de contacten met bedrijven en clubs en de bezoekers. Door middel van een website per event en door middel van sociale media profielen op onder meer Facebook, Instagram, Youtube en TikTok. 
Daarnaast wordt ook de productie van de events gecoördineerd, waarbij 402 wordt ondersteund door een grote groep freelancers en vrijwilligers, elk met hun eigen specialiteit zoals Track, Paddock, Kassa, Entertainment, Presentatie. 


402 werkt eveneens met een aantal professionele toeleveranciers op het gebied van security, audiovisuele middelen en produktiemiddelen als barriers, stroom, catering e.d. Voorts een groep moderatoren/newsmakers die actief zijn op de sociale media profielen, waaronder Facebook en Instagram. STANDHUUR

Op elk van de evenementen kan jouw bedrijf aanwezig zijn met een stand, ongeacht uw doelstelling; directe verkoop of promotie of branding. Je kunt kiezen uit standruimte (grondplaats) van 4, 8 of 12 meter breed, eventueel aangevuld met de plaatsing van een marktkraam of pagodetent, wel of geen stroomaansluiting. Indien je een keuze maakt uit meerdere evenementen, informeer dan naar de korting die u bij afname van minimaal 3 events kunt krijgen. De tarieven variëren naar gelang het event of de locatie.
Voor de volgende evenementen gelden onderstaande tarieven: American Sunday, Automaxx Streetpower, Bimmerworld, Deutsche AutoFest, Japfest, Nationaal Oldtimer Festival, Viva Italia & Volkstyle Base

StandruimtePrijs
4 meter frontbreedte€150
8 meter frontbreedte€250
12 meter frontbreedte€350

Voor de volgende evenementen gelden onderstaande tarieven: Supercar Madness & Superfast

StandruimtePrijs
4 meter frontbreedte€300
8 meter frontbreedte€500
12 meter frontbreedte€700

Voor de volgende evenementen gelden de onderstaande tarieven: 100% Auto Live & DAY1 World Of Cars

StandruimtePrijs
Vanaf 100 m2€25 per m2
Tot 100 m2€30 per m2


Voor het volgende event geldt het onderstaande tarief: Electrified
Vanaf €35 per m2

Wil je meer informatie, neem dan contact op met het team van 402 Automotive via info@402automotive.com of 088-0402402.

 

SPONSORING OF PARTNERSHIPS

Als sponsor ben je bij ons partner met gegarandeerd prominente aandacht en merkbeleving! Daarnaast heeft het evenement haar eigen website, mediapartners en community. Zowel in real life als online. Op ieder front zijn diverse effectieve exposure mogelijkheden als sponsor voor jouw merk die zeker binnen uw begroting vallen. We stellen voor je graag een op maat gemaakt sponsorpakket samen. Vanaf € 850,- sta je al in het middelpunt van de belangstelling!
Voorbeeldpakket:
Stand op event
Banners/vlaggen plaatsen event
Banner op website
Vermelding nieuwsbrief
Vermelding nieuwsitem

Wil je meer informatie of een afspraak, neem dan contact op met Patrick Pollemans, commercieel manager van 402 Automotive via onderstaand formulier of 06-46066436.

 

Informatie aanvraag

 

B2B diensten
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER