402 verwelkomt BandenXL als sponsor Burnout Madness

14 Februari 2023
402 verwelkomt BandenXL als sponsor Burnout Madness

Komend evenementenseizoen zal BandenXL de Burnout Madness sponsoren! Het komende jaar zal BandenXL regelmatig voorbij komen op onze events. BandenXL is Nederlands grootste in (gebruikte) banden en velgen, een mooie combi dus voor de Burnout Madness. Het eerste evenement waar BandenXL aanwezig zal zijn is tijdens Hart voor Auto's Showtime op 26 maart op het TT Circuit Assen. Houd onze pagina's in de gaten voor leuke nieuwtjes over BandenXL en toffe winacties!

Wat kan Banden XL voor je betekenen?

Banden XL is uniek in het zeer grote aanbod van gebruikte banden en velgen. Ruim 75% van de velgen in onze voorraad is origineel en wordt ook wel OEM (Original Equipment Manufacturer) genoemd. Doordat iedere band en velg gecontroleerd en gecategoriseerd wordt, kan Banden XL in iedere prijsklasse aanbieden. Je mag ten alle tijden binnen lopen zonder afspraak. Uiteraard is het maken van een afspraak wel aan te bevelen om eventuele wachttijden te voorkomen. Alle werkzaamheden bij Banden XL worden met grote precisie en moderne apparatuur uitgevoerd.

B2B diensten
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER