Over 402

Sinds 1996 organiseert 402automotive.com verschillende automotive evenementen. Deze gespecialiseerde events richten zich op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, zoals klassiekers/oldtimers, sportieve en exclusieve auto’s. En dat schept mogelijkheden voor jouw bedrijf!

De evenementen kenmerken zich door een gevarieerd doe- en kijk programma. Met tal van activiteiten op de paddocks van de evenementenlocaties, te weten het Circuit Park Zandvoort, het TT Circuit Assen, Autotron Rosmalen, Rotterdam AHOY, Jaarbeurs Utrecht, Racepark Meppen, Circuit Zolder, Breda International Airport, Martini Plaza en Airport Weeze. Maar ook programmaonderdelen op het circuit of de race arena, waaronder Dragraces/Sprints, VrijRijden, Time Attack, Drift of Autoraces. 


Autoclubs vormen een belangrijk onderdeel van de events; op elk event zijn vele tientallen clubs en verenigingen aanwezig met de mooiste auto's. Daarnaast bieden de events een uitmuntend platform voor het bedrijfsleven, of het nu gaat om verkoop van accessoires of branding van merken. 


402 werkt met een kernteam op het kantoor in Hoeven, vlakbij Roosendaal en Breda. Dit team verzorgt de marketing en sales van alle events, onderhoudt de contacten met bedrijven en clubs en de bezoekers. Door middel van een website per event en door middel van sociale media profielen op onder meer Facebook, Instagram, Youtube en TikTok. 
Daarnaast wordt ook de productie van de events gecoördineerd, waarbij 402 wordt ondersteund door een grote groep freelancers en vrijwilligers, elk met hun eigen specialiteit zoals Track, Paddock, Kassa, Entertainment, Presentatie. 


402 werkt eveneens met een aantal professionele toeleveranciers op het gebied van security, audiovisuele middelen en produktiemiddelen als barriers, stroom, catering e.d. Voorts een groep moderatoren/newsmakers die actief zijn op de sociale media profielen, waaronder Facebook en Instagram. 

B2B diensten
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER